دوستان عزیز به وبلاگ ناکجا آباد خوش آمدید

Sonntag, 3. Januar 2010

محمد محسن سازگارا را بهتر بشناسید


محمد محسن سازگارا را بهتر بشناسید (قضاوت به عهده شماست)ء

محمدمحسن سازگارا ( ۱۳۳۴ در تهران) فعال سیاسی

دوران پیش از انقلاب اسلامی.

محمد محسن سازگارا در سال ۱۳۳۴ خورشیدی در تهران، خیابان شهباز (۱۷ شهریور) در خانودهای با بافت مذهبی-سیاسی به دنیا آمد. وی دوران دبستان خویش را در دبستان دهخدا و دوران دبیرستان را در دبیرستان فیروز بهرام و سپس در دبیرستان البرز تهران گذراند. وی رتبه ۹۶ کنکور را کسب کرد و در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آریامهر (شریف) مشغول به تحصیل گشت و در عین حال فعال دانشجویی شناخته میشد.

در حالیکه در دهه ۴۰ خورشیدی تفکر غالب در جامعه، تفکر چپگرا و ایدئولوژیک و انقلابی گری بود عقاید وی بیشتر ملهم از آثار علی شریعتی و جلال آل احمد بود.

در دوران دانشجویی، ساواک برادرش را که خلبان (شینوک) هوانیروز ارتش بود احضار کرد و به وی اخطار داد. همچنین مشکلات جسمی محسن سازگارا وی را مصمم به خارج شدن از کشور کرد و با پذیرش گرفتن از دانشگاه انستیتوی تکنولوژی ایلینوی به آمریکا رفت و در رشته مورد علاقهٔ خود، فیزیک نظری شروع به تحصیل کرد و همزمان جامعه شناسی را نیز در دانشگاه بعنوان رشته دوم دنبال میکرد.

در آمریکا وی با انجمنهای اسلامی دانشجویان مسلمان همکاری میکرد و در دورهای رهبری این تشکل را بر عهده داشت.

وی در حالیکه کمتر از یک ترم به پایان واحدهای درسیاش مانده بود با دعوت ابراهیم یزدی به خمینی در فرانسه پیوست

در اقامتگاه خمینی وی به همراه تنی چند از دوستانش مسئولیت ترجمه سخنان خمینی را بر عهده داشت.

(تعداد این مصاحبهها ۴۳۳-۴۳۲ برآورد شدهاست)

این گروه در همانجا فکر تشکیل سپاه (نیروی مردمی) را پایه گذاری کرده و گروههایی را برای آماده سازی جهت جنگهای چریکی به خاورمیانه (اغلب در لبنان) فرستادند.

در ۱۲ بهمن سال ۵۷ محسن سازگارا در هواپیمای حامل امام خمینی بود

دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی


در ۲۳ بهمن ۱۳۵۷ خورشیدی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ابتکار چنین افرادی ساخته شد.

وی، بعد از سه ماه از تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با کناره گیری خویش، به مدیریت رادیو منصوب شد.

در زمان روی کارآمدن دولت محمدعلی رجایی، وی معاون سیاسی محمدعلی رجایی گردید. همچنین، محسن سازگارا، به همراه محمد حسینی بهشتی، محمدعلی رجایی، محمدرضا مهدوی کنی، محسن رضایی، بهزاد نبوی و خسرو تهرانی اعلامیهای با عنوان «اعلامیهٔ ۱۰ مادهای دادستانی» جهت خلع سلاح نیروها و احزاب مسلح تدوین کردند.

وی در سال ۱۳۶۱ خورشیدی، به عنوان رئیس سازمان گسترش صنایع سنگین جمهوری اسلامی منصوب شد. بعد از مدتی کوتاه، از این مقام کناره گرفت و به طور رسمی از حکومت خارج شد. وی تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته تاریخ تا مقطع دکترا، ادامه داد. پیش از این مقطع نیز، مدتی رئیس هیات مدیره شرکت داده پردازی ایران بود

دوستان من چکیدهای از زندگی آقای سازگارا جهت اطلاع آن دسته از عزیزانی که از سوابق ایشان اطلاعی ندارند اینجا گذشتم قضاوت را به عهد خودتان میگذارم این افراد همان کسانی هستند که در کشتار سالهای ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۷ در دستگاه جمهوری اسلامی کار میکردند و در تمامی جنایت و کشتار انقلاب دست داشتند متأسفانه وقتی به سایت این آقا و یا صفحه فیسبوک ایشان میروید سوابق ایشان یا به زبان انگلیسی و یا ناقص نوشته شده چرا که اگر سوابق کامل ایشان بر مردم و به خصوص جوانان ایرانی که در زمان قدرت ایشان به دنیا نیامده بودند مشخص باشد امروز هیچ کسی به سخنان این آقا بها نخواهد داد

خواهشاً در خواندن متن پایین دقت کامل کنید شغلهای مهم ایشان تا سال ۲۰۰۳ یعنی ۲۴ سال بعد انقلاب

۱-رهبری انجمنهای اسلامی دانشجویان مسلمان در آمریکا

۲- مسئولیت ترجمه سخنان خمینی و ارسال آن به ایران در سال ۱۳۵۷

۳- بنیان گذار سپاه پاسداران

۴- تعلیم و فرستادن نیرو چریکی به لبنان

۵-در ۱۲ بهمن سال ۵۷ محسن سازگارا در هواپیمای حامل خمینی بود

۶-مدیریت رادیو جمهوری اسلامی ایران

۷- معاون سیاسی محمدعلی رجایی (رئیس جمهور جمهوری اسلامی)

۸-محسن سازگارا، به همراه محمد حسینی بهشتی، محمدعلی رجایی، محمدرضا مهدوی کنی، محسن رضایی، بهزاد نبوی و خسرو تهرانی اعلامیهای با عنوان «اعلامیهٔ ۱۰ مادهای دادستانی» جهت خلع سلاح نیروها و احزاب مسلح تدوین کردند.

۹-رئیس سازمان گسترش صنایع سنگین جمهوری اسلامی

۱۰-رئیس هیات مدیره شرکت داده پردازی ایران



سئوال من از دوستداران و طرفداران این آقا این است که آقای سازگارا چه فعالیت و اقدامی در طول ۲۴ سال خدمت خود به جمهوری اسلامی برای آزادی و نجات مردم ایران کرده ؟ که امروز مدعی راهبری و پیشرویی این حرکت ضد جمهوری اسلامی شده؟

چطور شخصی که خود بنیانگزار سپاه پاسداران همان نیرویی که امروز با ماشینهای خود از روی جوانان ما رد میشود و ثروت کشور مارا در لبنان خرج میکند به خود اجازه میدهد که از آمریکا برای مردم زخم دیده ما خط بدهد؟

واقعا چه به روز ما ایرانیان آمده که انقدر فراموشکار شدیم؟

آیا باز دوباره باید اشتباهات ۳۱ سال پیش را تکرار کنیم؟





هدف من از این مقاله کند کردن روند مبارزه مردم ایران یا تفرقه نیست بلکه حقایقی هست که جوانهای ما امروز باید بدانند کاری که گذشتگان ما نکردند و کور کورانه به دنبال خمینی ها، کیانوریها ، رجوی ها،و جوادیها و امثالهم رفتند را تکرار نکنند

ما به دنبال مزدوران و جیره خوران و جنایت کاران قدیم و منتخبان شورای نگهبان رهبری نیستیم خواست ما ایران آزاد با رای مردم

1 Kommentar: